I flera generationer har Divizia-familjen ägnat sig åt att odla traditionella produkter i västra Ligurien, från zucchina trombetta till Taggiasca-oliver. Varje produkt från Divizia-gården bereds på plats enligt traditionella metoder. För den som söker den äkta liguriska smaken, så är La Bella Angiolina det enda man behöver.
Hållbarhet: 24 månader från produktion.
Vikt: 80 g
Ingredienser: kapris 50%, olivolja 37%, anjovis 5%, pinjenötter 2%, vitlök 2%, vinäger 2%, salt.
Näringsvärde per 100 g: Energi 457 kcal/1885 kj, Fett 45 gr, varav mättat fett 7,31 gr, Kolhydrater 5,64 gr, varav sockerarter 5,34 gr, Protein 3,4 gr, Salt 4,622 gr.
Allergiinformation: Kan innehålla nötter, senap och selleri.
Förvaring: Förvaras tort och svalt. Undvik direkt solljus. Efter öppnandet: förvaras i kylskåp och förbrukas inom 10 dagar.
Ursprung huvudråvara: Italien.