I flera generationer har Divizia-familjen ägnat sig åt att odla traditionella produkter i västra Ligurien, från zucchina trombetta till Taggiasca-oliver. Varje produkt från Divizia-gården bereds på plats enligt traditionella metoder. För den som söker den äkta liguriska smaken, så är La Bella Angiolina det enda man behöver.
Hållbarhet: 24 månader från produktion.
Vikt: 180 g
INGREDIENSER: Basilika 35%, valnötter, Extra virgin olivolja, Grana padano ost pdo (mjölk, löpe, konserveringsmedel: ägglysozym), pinjenötter, salt, askorbinsyra, citronsyra.
Näringsvärde per 100 g: Energi 531 kcal/1317 kj, Fett 29 gr, varav mättat fett 7,13 gr, Kolhydrater 3,0 gr, varav sockerarter 2,0 gr, Protein 7,0 g, Salt 1,43 g.
Allergiinformation: Kan innehålla nötter, senap och selleri.
Förvaring: Förvaras tort och svalt. Undvik direkt solljus. Efter öppnandet: förvaras i kylskåp och förbrukas inom 10 dagar.
Ursprung huvudråvara: Italien.