I flera generationer har Divizia-familjen ägnat sig åt att odla traditionella produkter i västra Ligurien, från zucchina trombetta till Taggiasca-oliver. Varje produkt från Divizia-gården bereds på plats enligt traditionella metoder. För den som söker den äkta liguriska smaken, så är La Bella Angiolina det enda man behöver.
Hållbarhet: 24 månader från produktion.
Vikt: 80 g
Ingredienser: olivpasta, kapris, extra jungfruolja 8%, anjovispasta, chili, salt, naturliga aromer.
Näringsvärde per 100 g: Energi 167 kcal/687 kj, Fett 15 gr, varav mättat fett 2,3 gr,
Kolhydrater 1,0 gr, varav sockerarter 0.1 gr, Protein 1.2 gr, Salt 2.2 gr.
Allergiinformation: Kan innehålla nötter, senap och selleri.
Förvaring: Förvaras tort och svalt. Undvik direkt solljus. Efter öppnandet: förvaras i kylskåp och förbrukas inom 10 dagar.
Ursprung huvudråvara: Italien.