I flera generationer har Divizia-familjen ägnat sig åt att odla traditionella produkter i västra Ligurien, från zucchina trombetta till Taggiasca-oliver. Varje produkt från Divizia-gården bereds på plats enligt traditionella metoder. För den som söker den äkta liguriska smaken, så är La Bella Angiolina det enda man behöver.
Hållbarhet: 24 månader från produktion.
Vikt: 80 g
Ingredienser: cicalotti-svamp 30%, nötter 30%, olivolja, soltoirkad tomat, pinjenötter, pecorinoost (fårmjölk, löpe), vitlök, salt.
Näringsvärde per 100 g: Energi 537 kcal/2212 kj, Fett 55,3 gr, varav mättat fett 7,0 gr,
Kolhydrater 1,0 gr, varav sockerarter 0.3 gr, Protein 6,9 gr, Salt 2.4 gr.
Allergiinformation: Kan innehålla senap och selleri.
Förvaring: Förvaras tort och svalt. Undvik direkt solljus. Efter öppnandet: förvaras i kylskåp och förbrukas inom 10 dagar.
Ursprung huvudråvara: Italien.