I flera generationer har Divizia-familjen ägnat sig åt att odla traditionella produkter i västra Ligurien, från zucchina trombetta till Taggiasca-oliver. Varje produkt från Divizia-gården bereds på plats enligt traditionella metoder. För den som söker den äkta liguriska smaken, så är La Bella Angiolina det enda man behöver.
Hållbarhet: 24 månader från produktion.
Vikt: 80 g
Ingredienser: vitlök 73% (annat ursprungsland än produktionsort), extra jungfruolja 24%, vinäger (Agro di vino), salt.
Näringsvärde per 100 g: Energi 46,5 kcal/196,1 kj, Fett 0,3 gr, varav mättat fett 0,0 gr, Kolhydrater 7,7 gr, varav sockerarter 4,5 gr, Protein 2,1 gr, Salt 11,2 gr.
Allergiinformation: Kan innehålla nötter, senap och selleri.
Förvaring: Förvaras tort och svalt. Undvik direkt solljus. Efter öppnandet: förvaras i kylskåp och förbrukas inom 10 dagar.
Ursprung huvudråvara: Italien.