Rapsolja-min

ANDERSSON RAPSOLJA ÄR FANTASIFULLA, NYTTIGA OCH GODA FÖR ALLA TILLFÄLLEN

§ Andersson rapsolja citron & dill
Raspoljan har en nötig, frisk och dillig smak med inslag av citron. Den passar utmärkt till olika sorters sallader och fisk- och skaldjursrätter. Eller varför inte i en god äggsallad? 200 ml.

§ Andersson rapsolja rosmarin & svamp
Den har en nötig och blommig arom med en tylig smak av rosmarin och svamp. Denna olja passar bra till grönsaks-, fisk- och kycklingrätter samt kött och vilt. Men även mycket god i äggrätter. 200 ml.

§ Andersson rapsolja ekologisk
Rapsoljan har en nötig och fyllig smak som passar till alla former av matlagning då den tål mer värme än olivolja. Den är utmärkt som grund i olika dressingar. 200 ml.

§ Andersson rapsolja rökig
Den nötiga och rökiga smaken passar till fisk, kött och grillade grönsaker. Men även utmärkt som grund till kalla eller varma såser. 200 ml.

§ Andersson rapsolja med vitlök & timjan
Rapsoljan har en frisk smak av vitlök och timjan som är fantastiskt att steka fisk i. Prova gärna att smaksätta musslor och ostron med rapsoljan. Den passar också bra till allt grillat och sallader. 200 ml.

§ Andersson raps- och jungfruolivolja
Den har en mild smak med en nötig och en grön ton. Detta gör att jungfruoljan passar utmärkt till matlagning, stekning och i sallader. 200 ml.

§ Andersson soja med tryffel
Det är en traditionell soja med underbar sälta och umami som har en tydlig eftersmak av tryffel. Perfekt till sallader, grönsaker och wokade rätter. Men sojan är precis lika god till vegetariska rätter, ris, kött och i sås. 200 ml.

§ Andersson balsamvinäger med soya
Balsamvinägern har en sojasmak med underbar sälta som har en tydlig eftersmak av balsamvinägens sötma och umani. Därför är den perfekt till wok, grönsaker, kött, fisk och sallader. 200 ml.

Är ni intresserade av att hitta dessa produkter? På vår sidan “våra återförsäljare” kan ni hitta er närmsta butik.

ANDERSSON RAPSOLJA