På hörnet där Borgmästaregatan möter Varlavägen i nya fräscha kvarteret Valand i Kungsbacka

Öppetider:

Måndag

Stängt

Tisdag – Fredag

10:00-18:00

Lördag

10:00-15:00

Söndag

Stängt

 

Smakupplevelser värda att dela med andra

Vi ses på Borgmästaregatan 10F!

I nya, fräscha kvarteret Valand mitt i Kungsbacka finner du vår fantastiska delikatessbutik med smakupplevelser värda att dela med andra.

Botanisera i vår välfyllda ost- och charkdisk, välj och vraka bland våra kvalitetsprodukter från Medelhavet – allt ifrån olivoljor till pasta. Lägg till bröd, blommor, frukt, grönsaker, dryck och choklad, och kvällen är en given succé.

Här finns också färdiga måltider klara för avhämtning och fina presentförpackningar fyllda med godsaker av högsta kvalitet. Låt lust och fantasi styra och dela dina smakupplevelser.

Eller slå dig ner en stund vid vårt olivträd, njut av en espresso och en smakfylld schiacciata – en äkta italiensk macka.

 

Välkommen in i butiken när du har vägarna förbi – det är värt en liten omväg!

Det bästa från båda världar – under samma tak

Delikatesser

Olivoljor, vinäger och balsamicos i olika prisklasser men av högsta kvalitet. Choklad och praliner, kakor och annat gott som smular. Pasta från Italien, tryffelsortiment, kryddor, senap, chutney och såser av högsta kvalitet!

Kika in vårt sortiment online här!

Färdiga rätter

Vi strävar efter att ha så mycket svenska råvaror som möjligt och vi har ett brett sortiment av färdigrätter. Allt från klassiker till nutida rätter, perfekt som en lunch eller en middag för dig som gillar mat som lagats från grunden.

-

Färskvaror

Här hittar du närproducerade charkprodukter och kött från glada nöt-, gris-, lamm-, fågel- och viltdjur.  Styckat kött av högsta kvalitet. Skinka, salami och annat gott inför helgen.

-