BBQ-Sauce-min

BBQ GYPSY SMOKE BARBEQUE SAUCE KAN BÅDE ANVÄNDAS SOM SÅS OCH GLACE

Såserna från BBQ GYPSY SMOKE BARBEQUE SAUCE har fantastiska smaker med en ljuvlig konsistens som gör att dom är perfekta till att användas vid längre marinering eller som glace under och efter grillningen. Men tänk på att när ni grillar att ni inte låter råvarorna ligga på för länge på grillen då det kan lätt bränas vid.
BBQ SAUCE flaskorna rymmer 200 ml.

§ BBQ – Mango & Chili
BBQ såsen har en mycket tydlig sötma med smak av mango och chili. Dena kombon gör att såsen blir utmärkt på allt grillat som kött, fågel och grönsaker. Vi rekommenderar att även testa den på några grillande äpplen.

§ BBQ – Apple & Lime
Denna fräscha grillsåsen har tydliga smaker av syrliga äpplen. Detta gör att den blir riktigt god på grillad kyckling, grönsaker och på grillad frukt som till exempel äpplen.

§ BBQ – Sweet & Smoky
Denna barbequesåsen med söta hickory rökiga toner har en tydlig smak av chili som kommer att passa till alla tänkbara grillråvaror. Men vi rekommenderar helst att ni smakar sweet & smoky på kött som behöver längre grilltid som högrev, fransyska och fläskfile.

§ BBQ – Smoky & Hot Fire
BBQ Smoky & Hot Fire såsen har en härlig smak med tydliga inslag av rökt paprika, chili, ingefära och rökarom. Detta gör att den kommer passar till allt sorts kött, fågel och grönsaker.

§ BBQ – Honey & Ginger
Honey & Ginger BBQ såsen ger en genuin sötma som med smakerna ingefära, örter och vitlök. Använd gärna denna BBQ såsen på grönsaker som aubergine och zuccini. Den kommer även passar utmärkt till fågel och grillskivor.

Är ni intresserade av att hitta dessa produkter? På vår sidan “våra återförsäljare” kan ni hitta er närmsta butik.

BBQ GYPSY SMOKE BARBEQUE SAUCE