BBQ-spice-min

BBQ GYPSY SMOKE BARBEQUE SPICE I PLÅTBURK

Det är precis som det låter barbeque kryddor i plåtburkar och det som gör dom unika är deras låga salthalt gör att dom anpassas att användas både som spice rub och grillkrydda.

BBQ GYPSY SMOKE BARBEQUE SPICE designade plåtburkar med sina två olika öppningar på sidan av burken gör dom oerhört användarvänliga. Öppningarna sitter på ena sidan med stor öppning och andra sidan med minder hål perfekt som ströare.
Dessutom så är innhållet aromatiskt välbalanserat och med bred variation.

§ BBQ Black pepper crushed
Den Vietnamenska smakrika svartpepparn passar till all form av matlagning där man önskar riklig pepparsmak. 90g.

§ BBQ Italian salad spice mix
Smakfull kryddmix med tydlig smak av örter och olika löksorter som används i det Italienska köket. Fantastisk som smaksättare direkt i salladen eller i dressing. 90g.

§ BBQ Jamaican jerk
En urtypisk Jamaicansk mix med tydliga smaker av kanel, chipotlechili, nejlika och muskot. Passar främst på grillat fläskkött men prova gärna kryddmixen på något annat kött eller grönsaker. 90g.

§ BBQ Korean barbeque
En fantastiskt härlig mix med smaker av ingefära, chili och med en ton av rökighet. Denna rökiga kryddmix som är inspirerad av det Koreanska köket passar utmärkt till grillat kött, fågel och grönsaker. 90g.

§ BBQ Seasalt Sicily
Från saltbassängerna Trapini och Marsala på Sicilien kommer den här aromatiska havssaltet. Passar till all matlagning och sallad. 250g.

§ BBQ Grill sea buckthorn
Dom klassiska smakerna från Sverige med havtorn, lime och spiskummin gör kryddblandningen helt unik. Den går fantastiskt bra att smaksätta till allt från havet, direkt på råvaran innan grill eller i foliepaket. 90g.

§ BBQ Coconut, lemon & sour cream
Kryddornas aromatiska smaker från Thailand med kokos, lime, citron, ingefära och koriander gör det till en utmärkt smaksättare på fågel, fisk och grönsaker. 90g.

§ BBQ Gypsy Classic
För er som gillar den traditionella klassiska favoriten bland grillkryddorna. Smakar bra till precis allt man kan tänkas grilla eller så ställs den fram som en extra smaksättare på bordet. 120g.

Är ni intresserade av att hitta dessa produkter? På vår sidan “våra återförsäljare” kan ni hitta er närmsta butik.

BBQ GYPSY SMOKE BARBEQUE SPICE