oleolesangria

HAPPYOLE SANGRIA – FÄRDIGBLANDAD OCH KLAR ATT DRICKA

Happyole är en spansk sangria tillverkad för hand och 100% med naturliga ingredienser – inga färgämnen eller konstgjorda aromer alltså. Receptet är baserat på vinframställningen Maceration, vilket betyder att man låter okrossade vindruvor jäsa i en syrefri tank.

Happyoles Sangria är faktiskt en åretruntdryck, även om vi nordbor mest förknippar den med sommarmånaderna och Spanien. Den läskande och fruktiga smaken, i kombination med att den serveras väl kyld, gör den perfekt till en svalkande och iögonfallande välkomstdrink på altanen eller ett trevligt tillskott i picknickkorgen.

Den färdigblandade sangrian har en lägre alkoholhalt än ett genomsnittligt vin; den röda är 8,6 % och den vita 7,8 %.
Flaskan rymmer 750 ml och har återförslutbar snäppkork.

Tips på presentation i glas eller karaff:
Börja med att skaka den kylda flaskan innan du serverar – det kan finnas fruktbitar kvar som ligger på flaskans botten. Dessa vill du ha med i glaset! Lägg i några isbitar i ett stort vinglas (eller karaff), häll i sangrian och pynta med citron- eller apelsinskiva samt en kanelstång.

Tips på Recept för en härlig sangriabål:
Häll ner isbitar, citron- och apelsinskivor, kanelstänger, tärnade pesikor och äpplen i en stor bålskål. Slutligen hälls sangrian ner i bålen så att allt täcks. Bålen är färdig och kan börjas serveras.

HAPPYOLE SANGRIA