PICKLE & CHUTNEY

Slider

HANDGJORDA PICKLE & CHUTNEY

Vad är skillnaden på Pickle & Chutney?
Pickle är större bitar av lätt kokta frukter och grönsaker som konserveras i vinäger och kryddor. Medans chutney är en tjock, klibbig blandning av frukter och grönsaker som har kokats ihop med kryddor, socker och vinäger.

Black Garlic umani smak skapas genom en lång och långsam tillangningsprocess genom att bara tillsätta värme och fukt. Så under sex veckor blir den hårda vitlöken karamelliserad, klibbig och svart. Detta gör att det blir en fantastisk vitlöksmak som kan paras ihop med flera olika rätter.

§ Black Garlic Pickle
Karamelliserade hela svarta vitlöksklyftor som lagars i 45 dagar. Det gör att den får en kryddig pickle smak.

§ Hot Garlic Pickle
Innehåller hela vitlöksklyftor som har blivit kokta tills de är mjuka sen packade med chili, ingefära och kryddor.

§ Bloody Mary Chutney
En spännande chutney som har inspiration av drinken med samma namn. Den innehåller tomater, selleri, Hawkshead Relish (Worcester-sås) och en god streck av vodka.

§ Mango Chutney
En Chutney gjord på mango, citron, lime, Chili, spiskummin och koriander.
Testa gärna den i vårat recept THAI MANGO PRAWN NOODELS.

Är ni intresserade av att hitta dessa produkter? På vår sidan “våra återförsäljare” kan ni hitta er närmsta butik.

Pickle & Chutney