Popti-Cracker-Thins-Box
Popti-Cracker-Thins-Box-Packaging-min

POPTI CORNISH BAKEHOUSE SMASKIGA KEX

Dom utsökta kexen från Popti Cornish Bakehouse är tillverkade i små partier med ingredienser som man skall kunna hitta i köket hemma, smör, vetemjöl och smaksättningar. Det finns inga konstgjorda smaker, färger eller konserveringsmedel i kexen.

Namnet Popti betyder Bageri på Cornish och det är även där företaget kommer ifrån och där tillverkningen sker. Dom försöker använda sig av lokala ingredienser som finns i området som till exempel fint flingsalt från Cornish Sea Salt och dulse från Cornish Seaweed Company.

Februari 2015 lanserades Cornish Bakehouse av grundarna Norton Barton, Richard och Fionagh Harding. Dom producerade ett prisbelönt sortiment av Poti Savory Thins, som är passar perfekt till charkuterivaror eller som vanliga snacks.

Kexpaket väger 120 g, har en hållbarhet på 12 månader och skall förvaras på en kall och torr plats. När förpackningen väl är öppen rekommenderas det att förvaras i en lufttät behållare för att behålla kexets struktur.

§ Rich Parmesan Thins
Kexet är gjort på smör och färsk riven parmesan. Passar bra med milda ostar och paté eller att dippa i olika såser.

§ Fragrant Rosemary Thins
Smaken av rosmarin gör detta kex känns väldigt lyxigt. Den gör sig exeptionellt bra till hårda- och getostar men även till det klassiska charkbordet. Desutom är den vegetarisk.

§ Cornish Sea Salt Thins
Kexet är bakat med smör och kryddat havssalt från Cornish sea salt. Den är fantastisk med smöriga ostar och delikatesser från charkdisken. Även detta kex är vegetariskt.

§ Cornish Seaweed Thins
Kexet är bakat på smör och tång från Cornish Seaweed Company. Passar särskilt bra med bakad ost eller att dippa i olika såser. En favorit är att lägga på laxpate och citron på kexet.

Är ni intresserade av att hitta dessa produkter? På vår sidan “våra återförsäljare” kan ni hitta er närmsta butik.

POPTI CORNISH BAKEHOUSE