PRESENTKORGEN SOM GÖR HELA SKILLNADEN

Smakupplevelser är bäst att dela. Därför har vi satt ihop korgar med endast de bästa av våra delikatesser. En gåva från Atastement är något som faller alla i smaken och passar för alla typer av tillställningar och firanden. En present till kollegorna, bröllopsparet, födelsedagsbarnet, studenten, i julklapp eller till någon som behöver det lilla extra.

Skall du ge bort en delikatesskorg till någon speciell? Vi hjälper dig gärna plocka ihop din egen korg. 

Kontakta oss så berättar vi mer!

Italienska favoriter

De godaste produkterna från Italien både bubblar och smular. Här har vi valt ut några av våra favoriter att ge bort, dela med någon annan eller bara njuta av själv. Vi har gjort 3 storlekar att välja mellan!

Favoriter från Gridelli

Vi har samlat lite olika uppsättningar med våra storsäljare från Gridelli. Välj och vraka bland våra favoriter att ge bort, dela med någon annan eller bara njuta av själv. Vi har gjort 3 storlekar att välja mellan!

Vill du ha större valmöjlighet?
Vi hjälper dig sätta ihop din korg!

I våra korgar har vi några av de populäraste varorna från vårt sortiment. Vi har proppat korgar fyllda med noggrant utvalda delikatesser som passar ihop, både smakmässigt och utseendemässigt.

Plocka ihop din egen korg, eller varför inte välja bland en av våra färdiga korgar som finns i olika varianter och prisklasser.

Det är en gåva som kommer uppskattas oavsett mottagarens ålder, kön eller matintresse.

För att smakupplevelser är bäst att dela!

Ett axplock av våra varumärken
Atastement – Delikatessbutiken

I nya, fräscha kvarteret Valand mitt i Kungsbacka finner du vår exklusiva delikatessbutik med smakupplevelser värda att dela med andra.

Välkommen in i butiken när du har vägarna förbi – det är värt en liten omväg!

Läs mer här