TENUTA MONTEMAGNO

Slider

TENUTA MONTEMAGNO PRODUCERAR VINER SÅ ATT DOM FÅR EN FIN STRUKTUR OCH HARMONI

Ifrån norra Italien ligger Montemagno, Asti och där produceras Tenuta Montemagno vinerna av den passionerade familjen Barea. Med stor prestige räknas dom nu vara bland de topp 100 när det kommer till italienska vintillverkarna.

Det som kännetecknar deras viner är känslan av harmoni, elegans och renhet.

Dom största faktorerna som avgör druvornas smak i vinproduktionen är det speciella Italienska klimatet. Men även det sydvästliga läget vingårdsodlingarna ligger i och att druvorna växter upp ur lera från kalksten.
När man producerar vinerna gör man det både för hand och med moderna vinframställningstekniker. Detta göra att Tenuta Montemagno till en av dom bästa ambassadörerna i Italien, Piemonte och Monferrato.

Detta är en värld av natur, historia, kultur och mat och vin, där man kan njuta av fantastiska landskap och underbara vinprovningar. Vingården erbjuder uthyrning för korta pauser eller längre vistelser med mysiga rum och underbara lägenheter. Det finns också en fantastisk överflödspool och många aktiviteter och möjligheter att utforska landet runt.

Utrymmena på vingården är perfekta för tillställningarna som kongresser, utbildningskurser, återföreningar och presentationer i teaterstil för upp till 70 personer.

Vingården har inte bara ett mysigt hotell utan även ett helt eget spa. Där du kan skämma bort dig själv i en avkopplande miljö och ladda upp batterierna.

Tenuta Montemagno